Глава МЗС Канади відреагувала на присутність свого дипломата на заході посольства рф

Глава МЗС Канади відреагувала на присутність свого дипломата на заході посольства рф

Укрінформ
Міністр закордонних справ Канади Мелані Жолі назвала неприйнятним присутність високопоставленого представника відомства на заході, організованому російським посольством до дня росії.

Як передає Укрінформ, про це вона повідомила у Tвітері.

«Це неприйнятно. Жоден представник Канади не мав бути присутнім на заході, який проходив у російському посольстві, і жоден представник Канади більше не буде відвідувати подібні заходи. Канада продовжує стояти разом із Україною у боротьбі з вторгненням росії», - написала Жолі.

Канадська газета The Globe and Mail зазначає, що на заході до дня росії, організованому російським посольством в Оттаві, була присутня заступниця начальника протоколу Департаменту міжнародних справ МЗС Канади Ясемін Гайнбекер.

Читайте також: Russians Against War: російська діаспора провела антивоєнні акції у низці європейських країн

Прийом відбувся в посольстві на вулиці Шарлотт, нещодавно перейменованій місцевою владою Оттави на вулицю Вільної України. Під час самого заходу в посольстві протестувальники за воротами дипмісії рф засуджували вторгнення президента росії володимира путіна в Україну.

Як повідомлялося, 24 лютого рф розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським військам. Станом на 13 червня українські захисники знищили близько 32 300 росіян.

Фото: ADRIAN WYLD/THE CANADIAN PRESS

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-