росіянам на електронний запит візи до Мексики відмовляють українською мовою

росіянам на електронний запит візи до Мексики відмовляють українською мовою

Скрін
Укрінформ
Громадяни росії, які намагаються оформити електронний дозвіл на в'їзд до Мексики на сайті посольства цієї країни в рф, отримують відмову в наданні послуги українською мовою.

У цьому переконався кореспондент Укрінформу, зареєструвавшись як «громадянин рф» під псевдоім'ям та прізвищем.

Зокрема, для оформлення електронного дозволу на отримання візи росіянам, які прямують до Мексики, необхідно заповнити на сайті дипмісії в росії анкету з особистими даними.

На даний момент, якщо вказати громадянство «росія», то після заповнення та збереження анкети на екрані з'являється повідомлення «Анкета не оброблена» і далі - текст українською мовою: «На жаль, вимушені повідомити, що Ваш запит на отримання електронної авторизації (SAE) не може бути оброблений. Якщо Ви маєте намір поїхати до Мексики, Ви можете звернутися до мексиканського консульства для отримання візи. За додатковою інформацією про необхідні вимоги зверніться до посольства Мексики у Вашій країні або в країні Вашого проживання».

Поки що посольство Мексики цю ситуацію не коментувало.

Читайте також: У Мехіко українські та мексиканські сім'ї пройшли маршем протесту

Як повідомлялося, після повномасштабного російського вторгнення в Україну низка демократичних країн припинили видачу віз росіянам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-