Оборонні підприємства рф заявляють про дефіцит двигунів та електроніки через санкції

Оборонні підприємства рф заявляють про дефіцит двигунів та електроніки через санкції

Укрінформ
На тлі санкцій, введених Заходом через повномасштабну війну росії в Україні, оборонні підприємства рф заявляють, що у зв'язку з новими обмеженнями ряд контрактів переноситься. 

Як передає Укрінформ, про це розповіли РБК представники оборонних підприємств рф та військові експерти.

Вони констатували наявність проблем із нестачею суднових дизельних двигунів, імпортозаміщенням вертолітних та літакових двигунів, а також електронікою, заміною імпортних комплектуючих у танкових системах управління вогнем, ремонтом літаків.

Водночас компанії запевняють, що держоборонзамовлення буде виконано на тому ж рівні, що й роком раніше. У держкорпорації Ростех і Мінпромторгу рф зазначають, що у промисловості немає завдання імпортозаміщувати всі товари на 100%, ставка робиться, зокрема, на паралельний імпорт.

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування українських міст та сіл.

Читайте також: Санкції проти енергосектора рф: група Макфола-Єрмака пропонує тимчасовий спецрежим

ЗСУ, Національна гвардія, сили Територіальної оборони та весь український народ чинять ефективний супротив російським військам та завдають їм великих втрат.

Після початку війни проти росії було запроваджено масштабні санкції з боку світової спільноти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-