Президент Бразилії готовий організувати візит у москву лідерів «деяких важливих країн»

Президент Бразилії готовий організувати візит у москву лідерів «деяких важливих країн»

Укрінформ
Президент Бразилії Жаїр Болсонару готовий організувати спільний візит у москву лідерів «деяких важливих країн», включаючи Туреччину, аби сприяти припиненню війни.

Про це міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу сказав за результатами турне країнами Латинської Америки, повідомляє Укрінформ із посиланням на Haberler.

«Президент Бразилії заявив, що готовий організувати спільний візит до москви з лідерами деяких важливих країн, якщо президент Ердоган також вбачатиме доцільність», - сказав Чавушоглу.

У рамках турне Латинською Америкою міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу відвідав Уругвай, Бразилію, Еквадор, Колумбію, Панаму та Венесуелу.

Читайте також: Ердоган знову говоритиме з путіним про зустріч із Зеленським у Стамбулі чи Анкарі

За його словами, в регіоні високо цінують зусилля Туреччини щодо припинення війни та встановлення миру та готові зробити свій внесок у цей процес.

«І Бразилія, і Венесуела заявили, що війну потрібно припинити», - сказав Чавушоглу, зауваживши, що Венесуела має хороші відносини з рф.

Читайте також: Голова комітету з розвідки Конгресу США: Візит Байдена в Україну - лише «питання часу»

Як повідомлялося, цього тижня планується ще одна розмова президентів Туреччини та росії, під час якої, зокрема, йтиметься про проведення зустрічі на рівні глав України та рф на території Туреччини - в Стамбулі чи Анкарі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-