Спецслужби Британії перевели у вищий ступінь готовності через можливі диверсії рф – ЗМІ

Спецслужби Британії перевели у вищий ступінь готовності через можливі диверсії рф – ЗМІ

Укрінформ
Існує небезпека відправлення російських диверсантів у Велику Британію для атаки «ключових цілей», аби помститися за підтримку України, тому британські спецслужби перебувають у підвищеному ступені готовності.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на видання The Sun.

«Служби безпеки Британії були приведені у підвищену бойову готовність на тлі побоювань, що путінська армія диверсантів може проникнути в країну для нападу на ключові цілі», - пише видання з посиланням на джерела у спецслужбах.

Вказується, що про ймовірність дій російських диверсантів на території Британії міністра внутрішніх справ Пріті Патель та її команду попередили високопосадовці МІ5.

Видання припускає, що прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон і керівник офісу прем’єр-міністра Стівен Барклей також були поінформовані про зростаючу загрозу безпеці Британії, яка може виникнути з боку російських спецслужб.

Читайте також: Британія забезпечить Україну всім необхідним та сприятиме поразці путіна - Джонсон

Як повідомляв Укрінформ, Європейський Союз нагадав російській федерації про злочини, які були скоєні її владою із застосуванням хімічної зброї в Сирії, в самій росії та в європейських країнах, а також про неминучість відповідальності за такі злочини. Зокрема, йшлося про застосування хімічної зброї в Сирії, використання «Новічка» під час замаху на вбивство російського опозиційного політика Олексія Навального на території рф, замах на вбивство Сергія та Юлії Скрипалів у Великій Британії у 2018 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-