Туроператор TUI Tantur вимагає скасувати бронювання від росіян у турецьких готелях

Туроператор TUI Tantur вимагає скасувати бронювання від росіян у турецьких готелях

Укрінформ
TUI Tantur, що входить у TUI Group - один з найбільших туроператорів у Європі, вимагає скасувати бронювання від російських туроператорів у готелях TUI в Туреччині.

Про це повідомляє видання Turizm Gazetesi з посиланням на лист менеджера з фінансів TUI Tantur, передає Укрінформ.

«Мета цього листа – повідомити вас, що всі операції Tantur у Туреччині для TI Travel LLC, TI Baltics SIA та Borublita Holdings Limited (діють у країнах Балтії - ред.) призупинені… Цим листом повідомляємо вас, що дію контракту призупинено відповідно до статті 9 контракту, підписаного між вашим готелем і Tantur», - йдеться у листі менеджера з фінансів TUI Tantur Джезмі Озкана.

Водночас зазначається, що призупинення бронювання діє до 31 травня. Надалі 20 числа кожного місяця буде додатково надсилатися інформація про скасування операцій на наступний місяць.

Читайте також: У Зальцбурзі віддали готель під потреби переселенців з України

Вказується також, що російське відділення компанії TUI Tantur у Туреччині було закрите, працівників звільнили, а їхні комп’ютери заблокували.

Як повідомляв Укрінформ, раніше посол України в Туреччині Василь Боднар закликав туристичні агентства відмовитися від співпраці з Асоціацією туристичних агентств TÜRSAB через подвійні стандарти, які демонструє її керівництво щодо України та росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-