У невизнаному Придністров'ї встановили «червоний» рівень терористичної небезпеки

У невизнаному Придністров'ї встановили «червоний» рівень терористичної небезпеки

Укрінформ
Так званий "радбез" Придністров'я вирішив запровадити червоний рівень терористичної небезпеки у самопроголошеній державі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє телеграм-канал "ТСВ Приднестровье".

Зазначається, що так званий президент Вадим Красносельський провів засідання "ради безпеки" Придністров'я. Головне питання – терористичні атаки на об'єкти інфраструктури і держустанови республіки. "Зафіксовано три факти: постраждали будівля МДБ у Тирасполі, військова частина в районі села Паркани та вежі радіотелецентру поблизу селища Маяк", - йдеться у повідомленні.

Рівень небезпеки "визнаний членами ради безпеки критичним". Ухвалено рішення про запровадження в країні червоного рівня терористичної небезпеки, який передбачає вжиття додаткових заходів щодо забезпечення безпеки особистості, суспільства та держави.

Як повідомляв Укрінформ, раніше у придністровському регіоні біля селища Маяк повідомили про вибухи на радіотелецентрі.

Напередодні у будівлі "міністерства державної безпеки" самопроголошеного Придністров'я у Тирасполі сталася серія вибухів, жертв немає.

Читайте також: Молдова відреагувала на вибухи у Тирасполі: їхня ціль - привід для загострення у регіоні

Головне управління розвідки Міноборони України заявило, що вибухи у столиці невизнаної "Придністровської Молдавської республіки" (ПМР) – це спланована провокація російських спецслужб.

"МВС" Придністров'я повідомило про два вибухи, що сталися 26 квітня в селищі Маяк Григоріопольського району, якими пошкодило дві антени, що ретранслюють радіо рф.

Президент Молдови Мая Санду у вівторок скликає засідання Вищої ради безпеки щодо інцидентів у придністровському регіоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-