Вибухи у Придністров'ї пошкодили потужні антени, що ретранслюють радіо рф

Вибухи у Придністров'ї пошкодили потужні антени, що ретранслюють радіо рф

Фото
Укрінформ
«МВС» Придністров'я повідомило про два вибухи, що сталися 26 квітня в селищі Маяк Григоріопольського району, якими пошкоджено дві антени, що ретранслюють радіо рф.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на NewsMaker.

«Вранці 26 квітня в селищі Маяк Григоріопольського району пролунали два вибухи: перший о 6:40, другий о 7:05... За даними на 9-у ранку відомо, що з ладу виведено дві найпотужніші антени: одна мегаватна, друга — напівмегаватна. Обидві ретранслювали радіо рф. Ніхто зі співробітників ПРТЦ (Придністровський радіотелецентр) і місцевих жителів не постраждав», - повідомили у придністровському «МВС».

На місці працюють правоохоронці й аварійні служби Придністров'я. Григоріопольські міліціонери оточили територію радіотелецентру «Маяк», сапери розпочали обстеження всіх об'єктів ПРТЦ.

ПРТЦ збудували наприкінці 60-х років. Він є одним із 14 радіопередаючих центрів колишнього СРСР. Сигнал з ПРТЦ може ретранслюватися до США, на Близький Схід і Латинську Америку.

Як повідомляв Укрінформ, раніше у придністровському регіоні біля селища Маяк повідомили про вибухи на радіотелецентрі.

Напередодні у будівлі міністерства державної безпеки самопроголошеного Придністров'я у Тирасполі сталася серія вибухів, жертв немає.

Читайте також: Молдова відреагувала на вибухи у Тирасполі: їхня ціль - привід для загострення у регіоні

Головне управління розвідки Міноборони України заявило, що вибухи у столиці невизнаної "Придністровської Молдавської республіки" (ПМР) – це спланована провокація російських спецслужб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-