Військове керівництво Канади полетіло до Європи - говорити про Україну

Військове керівництво Канади полетіло до Європи - говорити про Україну

Укрінформ
Міністерка оборони Канади Аніта Ананд, начальник штабу оборони Вейн Ейрі та заступник міністра оборони Біл Метьюз полетіли до Німеччини, аби обговорити із союзниками допомогу Україні.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це оголосили у міністерстві оборони Канади.

“26 квітня міністр Анан, генерал Ейрі та заступник міністра Метьюз візьмуть участь у зустрічах Консультативної групи з питань оборони України, яку організовує міністр оборони США Ллойд Остін на базі ВПС Рамштайн. Ці зустрічі дадуть партнерам й союзникам важливу нагоду обговорити чинні та майбутні оборонні потреби України”, - йдеться у поширеному повідомленні.

Зазначається, що після зустрічі у Німеччині канадські посадовці вирушать до Вашингтону для обговорення “тісних оборонних відносин між Канадою та США, ключових пріоритетів, на кшталт модернізації Командування повітряно-космічної оборони Північної Америки, а також зусиль Канади й США із підтримки України”.

Читайте також: Канада розглядає можливість повернення посольства до Києва – Фріланд

Як повідомляв Укрінформ, до зустрічі на базі Рамштайн запрошено близько 40 держав. Очікується, що на ній обговорюватимуть як поточні, так і майбутні оборонні потреби України.

Фото: THE CANADIAN PRESS/Adrian Wyld

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-