Білий дім про санкції проти кабаєвої: Від них ніхто не застрахований

Білий дім про санкції проти кабаєвої: Від них ніхто не застрахований

Укрінформ
Адміністрація президента США Джо Байдена продовжує перегляд санкцій проти росії й оточення володимира путіна та не виключає запровадження обмежень проти колишньої гімнастки аліни кабаєвої, яку тісно пов’язують з кремлівським лідером.

Про це заявила в понеділок у відповідь на запитання журналістів речниця Білого дому Джен Псакі, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ну, я б нагадала вам, що ми продовжуємо перегляд санкцій. Від наших санкцій ніхто не застрахований», - зауважила речниця Білого дому.

Вона нагадала, що Сполучені Штати запровадили обмеження проти безпосередньо володимира путіна, а також його дочок та друзів із найближчого кола. За її словами, у Вашингтоні «продовжують розглядати» подальші дії.

Читайте також: Штати вагаються, чи запроваджувати санкції проти кабаєвої - WSJ

Як повідомляв Укрінформ, напередодні видання The Wall Street Journal зазначило, що попри широкий санкційний пакет, введений проти росії, аліна кабаєва, яка, за різними даними, може мати дітей від путіна, поки що уникає санкцій США. При цьому зазначалося, що обмеження проти неї спочатку були підготовлені, однак в останню хвилину були скасовані Радою національної безпеки США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-