Штати вагаються, чи запроваджувати санкції проти кабаєвої - WSJ

Штати вагаються, чи запроваджувати санкції проти кабаєвої - WSJ

Укрінформ
Влада США мала намір накласти санкції на коханку російського президента путіна аліну кабаєву, однак поки не наважується на цей крок.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це пише Wall Street Journal.

“Кілька тижнів минуло відтоді, як США та союзники вперше запровадили санкції проти найбільших російських компаній, а також політичних та бізнес лідерів, аж до президента путіна. Однак, одну особу ця доля оминула в останню хвилину: аліну кабаєву”, - йдеться у матеріалі.

Зазначається, що санкції проти кабаєвої були підготовлені держказначейством США, однак в останню хвилину скасовані радою національної оборони. “Американські посадовці, які виступають проти накладення санкцій на кабаєву, переконують, що це вбачатиметься настільки особистим ударом по путіну, що зможе іще більше накалити відносини між росією та США”, - стверджує видання.

Читайте також: У РНБО розвіяли міф російської пропаганди про «недіючі» санкції

Хоча отримати офіційний коментар США із цього приводу WSJ не вдалося, за словами співрозмовників видання, “запровадження обмежень проти кабаєвої не знято з порядку денного”.

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-