Британія запровадила санкції ще проти 26 фізичних та юридичних осіб з рф

Британія запровадила санкції ще проти 26 фізичних та юридичних осіб з рф

Укрінформ
Уряд Великої Британії у четвер розширив список санкцій і вніс до нього ще 26 фізичних та юридичних осіб, пов'язаних з росією через її вторгнення в Україну.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Reuters.

У оновленому санкційному списку, оприлюдненому на сайті уряду, зокрема, з'явилися генерал-полковник російської армії, перший заступник начальника генштабу зс рф Микола Богдановський, а також підполковник Азатбек Омурбеков, командувач 64-ї окремої мотострілецької бригади, яка вважається причетною до "Бучанської різанини", командувач повітряно-десантними військами, генерал-полковник Андрій Сердюков та командувач силами спеціальних операцій генерал-майор Валерій Флюстіков.

Під санкції також потрапили ТОВ «Військово-промислова компанія» і «Промтех-Дубна», концерн «Калашников», Арзамаський машинобудівний завод.

Крім цього, Британія запровадила санкції проти українського екснардепа Іллі Киви, дружини олігарха Германа Хана Анжеліки, гендиректора російської залізниці Олега Бєлозьорова, а також першого заступника директора фсб Сергія Корольова.

Як повідомляв Укрінформ, 13 квітня уряд Великої Британії розширив список санкцій проти росії, додавши до нього ще 206 фізичних та юридичних осіб російської федерації, через вторгнення в Україну.

24 лютого 2022 року російська федерація розпочала неспровоковану війну проти України. Загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста і селища України, катують і вбивають мирне населення.

Читайте також: Банки, майнінг-компанія та олігарх: США ввели нові санкції проти росії

Європейський Союз та низка інших країн світу запровадили проти росії санкції через війну в Україні. Багато компаній оголосили про припинення роботи в рф та вихід із проєктів з російськими партнерами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-