У російській мордовії військкомат закидали «коктейлями Молотова»

У російській мордовії військкомат закидали «коктейлями Молотова»

Укрінформ
Невідомі закидали коктейлями Молотова військкомат у селищі Зубова Поляна у ніч із 17 на 18 квітня.

Як повідомляє Укрінформ, про це повідомляє опозиційне видання «7х7. Горизонтальная Росссия».

В адміністрації Зубово-Полянського району виданню підтвердили займання, але не повідомили про його причини. Військовий комісар Микола Шликов відмовився від коментарів. Правоохоронці порушили кримінальну справу за умисне знищення майна (частина 2 статті 167 КК російської федерації).

Першим про цю новину повідомив ТГ-канал «Осторожно, новости». Пожежа у «військовому комісаріаті Зубово-Полянського та Торбеївського районів» розпочалася близько третьої ночі. Постраждали кімнати (40 м²), де зберігалися дані призовників, знищено кілька комп'ютерів, один із кабінетів згорів повністю. Пізніше було знайдено чотири пляшки із запалювальною сумішшю. Жодних слідів нападники не залишили (камер та сигналізації у військоматі немає).

Читайте також: Шокуючий запис: російський кат вихваляється, як мучив військовополонених українців

Як повідомляв Укрінформ, подібна історія була на початку березня, коли невідомий радикальний опозиціонер уночі підпалив будівлю районного військомату в місті Луховиці Московської області, також із метою знищити архів із даними резервістів-призовників, яких можуть відправити на війну в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-