Австралія запровадила додаткові санкції проти «Газпрому»

Австралія запровадила додаткові санкції проти «Газпрому»

Укрінформ
Австралія запровадила ще один пакет санкцій проти Росії через вторгнення в Україну – зокрема, у санкційному списку "Газпром" та "Транснефть".

Про це передає Укрінформ із посиланням на The Guardian.

Загалом в чорному списку 13 компаній. Крім нафтогазового сектора, Австралія запровадила ввела санкції щодо найбільшої російської телекомунікаційної компанії "Ростелком", найбільшого виробника електроенергії в Росії "РусГідро", судноплавних компаній та портів, а також алмазодобувної компанії "Алроса".

"Швидше за все, санкції матимуть незначний вплив на торгівлю між Австралією та Росією, яка обмежена – Росія є 37-м за величиною експортним пунктом Австралії та 57-м за величиною джерелом імпорту, при цьому загальна торгівля в обох напрямках становить не більше 1 мільярда доларів на рік", - пише видання.

Читайте також: Австралія передає Україні бронеавтомобілі Bushmaster на $38 мільйонів

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає відсіч російським загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-