На острові Джерсі заморозили активи Абрамовича на понад $7 мільярдів

На острові Джерсі заморозили активи Абрамовича на понад $7 мільярдів

Укрінформ
Королівський суд Джерсі, найбільшого з Нормандських островів у протоці Ла-Манш, ухвалив рішення про заморожування активів на суму понад 7 мільярдів доларів, які пов’язують з російським олігархом Романом Абрамовичем.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

«Королівський суд ухвалив рішення про заморожування активів, які оцінюються у понад 7 мільярдів доларів США, які пов’язані з паном Абрамовичем і які знаходяться у Джерсі або належать юрособам, зареєстрованим на острові», - йдеться у рішенні суду.

Зазначається, що у вівторок поліція Джерсі провела обшуки в приміщеннях, пов'язаних з бізнес-діяльністю Абрамовича.

Абрамович є серед кількох багатих росіян, проти яких минулого місяця були запроваджені санкції Великої Британії та Європейського Союзу через вторгнення росії в Україну. Відтоді уряди країн вживають заходів, щоб конфіскувати у них активи.

Читайте також: У Нідерландах заморозили російських активів на суму до €600 мільйонів

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб. Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово захоплених територіях.

Країни Заходу запровадили вже декілька пакетів потужних санкцій проти росії.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-