Швейцарія приєдналася до п'ятого пакета санкцій ЄС проти росії та білорусі

Швейцарія приєдналася до п'ятого пакета санкцій ЄС проти росії та білорусі

Укрінформ
Уряд Швейцарії схвалив останні санкції проти білорусі та росії за агресію проти України, таким чином приєднавшись до вже п’ятого раунду санкцій ЄС проти москви й мінська.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters

«Список санкцій Швейцарії (проти рф та білорусі – ред.) тепер повністю відповідає списку Євросоюзу», - йдеться в заяві уряду Швейцарії.

Зазначається, що ці обмежувальні заходи включають ще 200 фізичних та юридичних осіб, у тому числі двох дочок президента росії володимира путіна.

Санкції швейцарського уряду набирають чинності сьогодні, 13 квітня, о 19.00 годині за київським часом.

Читайте також: Банки та енергоносії: Єрмак розкрив деталі нових санкцій проти росії

Як повідомлялося, 24 лютого 2022 року росія неспровоковано напала на Україну, почала масовані бомбардування мирних міст та селищ, російські військові розв’язали масовий терор на тимчасово окупованих територіях. Збройні сили України та Сили територіальної оборони чинять запеклий опір російським загарбникам та завдають їм величезних втрат. На боротьбу із агресором піднявся весь народ України.

Європейський Союз запровадив вже п’ять пакетів економічних та особистих санкцій проти російської федерації, що спрямовані на обмеження можливостей кремля до продовження агресії.

11 квітня Європейська комісія вже розпочала роботу над шостим пакетом санкцій проти російської федерації, включаючи обмеження на експорт російської нафти.

Фото: pixabay.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-