Британія ввела нові санкції проти 206 осіб з рф та Медведчука

Британія ввела нові санкції проти 206 осіб з рф та Медведчука

Укрінформ
Уряд Великої Британії розширив список санкцій проти росії, додавши до нього ще 206 фізичних та юридичних осіб російської федерації, через вторгнення в Україну.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Reuters.

Як зазначається в опублікованому на сайті британського уряду оновленому документі, санкції зокрема ввели проти народного депутата України Віктора Медведчука (фракція "Опозиційна платформа – За життя").

Усі його активи на території Британії заморожені.

Також до списку потрапив співвласник російського «Лукойлу» Вагіт Алекперов та колишній глава ВАТ «російські залізниці» Володимир Якунін.

Читайте також: Під санкції ЄС потрапили керівники російських ЗМІ

Як повідомлялося, Європейський Союз та низка інших країн світу запровадили проти росії санкції через війну в Україні. Багато компаній оголосили про припинення роботи в рф та вихід із проєктів з російськими партнерами.

Як повідомляв Укрінформ, суд обрав Віктору Медведчуку запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в межах двох кримінальних справ - щодо видобутку нафти й газу в Чорному морі й стосовно сприяння діяльності терористичної організації через поставки вугілля з тимчасово окупованих територій Донбасу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-