Міноборони США сьогодні проведе нараду з виробниками зброї для допомоги Україні

Міноборони США сьогодні проведе нараду з виробниками зброї для допомоги Україні

Укрінформ
Міністерство оборони США скликає в середу, 13 серпня, нараду провідних американських виробників зброї, щоб обговорити спроможність галузі підтримувати Україну у війні з Росією.

Про це повідомляє CNN із посиланням на слова чиновників із галузей оборони та оборонної промисловості, передає Укрінформ.

За цими даними, засекречене обговорення включатиме пропозиції щодо пришвидшення виробництва наявних та розробки нових систем, які мають ключове значення для допомоги Міністерству оборони України.

Читайте також: Штати готують новий пакет військової допомоги Україні на $750 мільйонів – ЗМІ

На зустріч зберуться вісім провідних оборонних підрядників, включно з General Dynamics, Lockheed Martin та іншими. За словами одного з джерел, суть питання полягає в тому, що США «припускають, що це буде багаторічна робота» за сценарієм, коли Україна не зможе безпечно виробляти зброю на своїх власних потужностях.

Читайте також: Від сили спротиву в усіх його формах прямо залежить майбутнє України - Зеленський

Нагадаємо: Сполучені Штати вже виділили понад 2,4 мільярда доларів США на допомогу Україні у галузі безпеки за час правління адміністрації Байдена, у тому числі понад 1,7 мільярда доларів США – після початку вторгнення Росії в Україну 24 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-