В Італії конфіскували віллу російського ексвласника команди Формули-1

В Італії конфіскували віллу російського ексвласника команди Формули-1

Укрінформ
Фінансова поліція Італії конфіскувала віллу на Сардинії, яка належить російському олігарху Дмитру Мазепіну та його 23-річному сину Микиті Мазепіну.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Daily Mail.

За даними правоохоронців, вілла записана на компанію Ferimod Investments, яка була створена на Кіпрі ще у 2009 році, проте кінцевим її бенефіціаром є саме родина Мазепіних.

Всього у люксовій віллі, яка розташована на північно-східному узбережжі італійського острову, нараховується 25 кімнат. А загальна вартість нерухомості становить 105 млн євро.

Зазначається, що Дмитро й Микита Мазепіни потрапили під санкції ЄС за агресію рф проти України.

Читайте також: В Італії конфіскували російську яхту за €3 мільйони

Раніше команда «Формули-1» Haas F1 Team припинила контракт із російським гонщиком Микитою Мазепіним через агресію рф проти України.

російський олігарх, голова ради директорів «Уралхіму» Дмитро Мазепін продав 52% зі 100% компанії, які раніше належали йому.

Як повідомлялося, за даними спеціалізованої оперативної групи «Заморозити та вилучити» (Freeze and Seize Task Force), з початку вторгнення рф в Україну ЄС вже заморозив активи російських та білоруських олігархів майже на 30 мільярдів євро, і ця робота триває.

Читайте також: В Італії конфіскували Mercedes Maybach олігарха Усманова вартістю понад600 тисяч

США розглядають можливість ухвалити закон, який би дозволив уряду заарештовувати активи на суму, що перевищують 5 млн доларів, які належать росіянам, проти яких запроваджено санкції США. Ці активи можуть бути продані за готівку, а потім передані Україні для військової та гуманітарної допомоги. Сума цих коштів може обчислюватися мільярдами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-