Фінляндія зупиняє поштове сполучення з росією та білоруссю

Фінляндія зупиняє поштове сполучення з росією та білоруссю

Укрінформ
Державний поштовий оператор Фінляндії Posti з 11 квітня призупиняє поштове сполучення з росією та білоруссю до подальшого повідомлення.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресреліз Posti.

«З 11 квітня 2022 року Posti призупиняє відправлення всіх листів та посилок між Фінляндією та росією, а також між Фінляндією та білоруссю до подальшого повідомлення, виходячи з виняткових обставин згідно з угодами про Всесвітній поштовий союз», - ідеться у заяві.

Як зазначається, призупинення стосується перевезень листів і посилок з Фінляндії до росії та білорусі, а також з цих країн до Фінляндії.

Відправлення, які не можуть бути доставлені, повертаються відправникам.

15 березня Posti припинила доставку комерційних відправлень, у тому числі термінових листів та вантажів.

Читайте також: ЄС оцінює ефективність своїх санкцій проти Росії та готує наступні кроки – Боррель

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого 2022 року російська федерація розпочала неспровоковану війну проти України. Загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста і селища України, катують і вбивають мирне населення.

російська агресія проти України викликала об’єднану відповідь від Європейського Союзу, який запровадив жорсткі санкції проти росії, надає суттєву політичну, економічну, фінансову та військову підтримку Україні та приймає на своїй території мільйони українців, котрі рятуються від війни.

За даними ООН, кількість українських біженців перевищила 4,5 мільйонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-