Британія запроваджує санкції проти дочок путіна і лаврова

Британія запроваджує санкції проти дочок путіна і лаврова

Укрінформ
Велика Британія запроваджує санкції проти двох дочок президента рф володимира путіна та дочки глави мзс росії сергія лаврова через вторгнення в Україну.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на сайт британського уряду.

Як наголошується, на дочок путіна Катерину Тихонову і Марію Воронцову, а також дочку лаврова Катерину Винокурову буде накладена заборона на в'їзд до Сполученого Королівства. Крім цього, усі їхні активи, що знаходяться в Британії, будуть заморожені.

«Наш безпрецедентний пакет санкцій б'є по еліті та їхнім сім'ям, в той час, як російська економіка деградує в таких масштабах, яких росія не бачила з часів розпаду Радянського Союзу. Але ми повинні зробити більше», – заявила очільниця МЗС Британії Ліз Трасс.

За її словами, Британія працює з партнерами по G7, щоб «припинити використання російської енергії та ще більше вдарити по здатності путіна фінансувати його незаконне та невиправдане вторгнення в Україну».

Читайте також: ЄС ухвалив п’ятий пакет санкцій проти росії – що він передбачає

Офіційно у путіна та його колишньої дружини дві доньки – Марія та Катерина. путін багато років приховує інформацію про них. За даними ЗМІ та розслідувачів, їх зараз звуть Марія Воронцова та Катерина Тихонова.

Як повідомляв Укрінформ, раніше США оголосили, що запроваджують санкції проти «Сбербанку», «Альфа-банку» та дочок путіна і лаврова.

24 лютого путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Європейський Союз, США та інші країни застосували потужні санкції проти росії як країни-агресора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-