Німеччина обіцяє посилити санкції проти росії

Німеччина обіцяє посилити санкції проти росії

Укрінформ
Німеччина посилить санкції проти режиму путіна та подбає про те, щоб винні у воєнних злочинах в Україні були притягнуті до відповідальності.

Про це написала міністр закордонних справ ФРН Анналена Бербок у Твіттері, передає Укрінформ.

«Винні у цих воєнних злочинах мають бути притягнуті до відповідальності. Ми посилимо санкції проти росії та надамо Україні ще більшу підтримку в її обороні», - написала Бербок. Вона назвала фото з Бучі «жахливими».

Посол України в ФРН Андрій Мельник відреагував на це своїм постом.

«Для того, щоб коаліція «Світлофор» (есдеки, «зелені» та ліберали) нарешті вирішила посилити тиск і запровадити подальші санкції (зокрема ембарго на нафту та газ), повинні були вбиті ще сотні українських цивільних, жінок - бути зґвалтовані», - написав він у Твіттері.

Він також висловив сподівання, що в понеділок уряду ФРН вдасться домовитися про посилення санкцій, про що анонсував міністр фінансів Крістіан Лінднер.

Німецькі ЗМІ на тлі новин з Бучі закликали власний уряд посилити тиск на росію.

Як повідомляв Укрінформ, Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область були звільнені від противника. У звільнених містах та селах зафіксовано масові вбивства росіянами цивільних осіб.

Зокрема, у звільненій від загарбників Бучі виявили братську могилу, де поховали майже 300 людей, по вулицях лежать десятки трупів, деякі із них із зав'язаними руками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-