Європейський лідер з продажу паперових упаковок SKG йде з росії

Європейський лідер з продажу паперових упаковок SKG йде з росії

Укрінформ
Найбільший у Європі виробник паперової упаковки ірландська компанія Smurfit Карра Group PLC (SKG) залишає російський ринок.

Про це йдеться у пресрелізі компанії, передає Укрінформ.

«Smurfit Карра Group PLC оголошує про вихід із російського ринку», - сказано у заяві.

Зазначається, що компанія призупинила операції у рф, включаючи імпорт і експорт, а також будь-яке короткострокове або довгострокове фінансування.

У заяві наголошується, що Smurfit Kappa солідарна з народом України, який постраждав від російського нападу, і надаватиме значну гуманітарну підтримку Україні.

«Ми допомагаємо сім’ям працівників SKG та підрядників із України, а також надаємо продукти, послуги та фінансову підтримку ряду агенцій з допомоги. Ми співпрацюємо з Червоним Хрестом, щоб забезпечити фінансування для підтримки їхньої важливої роботи», - зазначили у компанії.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-