Зброя, обладнання та кінопрокат – нові санкції проти росії

Зброя, обладнання та кінопрокат – нові санкції проти росії

Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації України оприлюднило список санкцій, запроваджених проти російської федерації за останню добу.

Як передає Укрінформ, про це Мінцифри повідомляє в Телеграмі.

Так, головна американська міжнародна корпорація, що виробляє зброю, космічні системи, автоматичні й контролюючі системи Honeywell, призупинили продажі у рф.

Також призупинив роботу в росії Johnson Controls - ірландський багатонаціональний конгломерат, який виробляє протипожежне, вентиляційне та охоронне обладнання для будівель.

Американська компанія - розробник напівпровідникової продукції Marvell Technology - припиняє поставку продукції до росії та білорусі.

Крім того, провідний світовий розробник та постачальник різних інноваційних рішень у сфері електрообладнання та технологій Panduit призупинив прийом замовлень і доставки російським клієнтам.

З 7 квітня кіностудія Walt Disney Company повністю призупиняє прокат своїх фільмів у російських кінотеатрах.

«Мінус одна компанія з російського ринку - мінус один рік у минуле країни-терориста та її співучасника. Відкинемо ворога назад не тільки з нашої території, а і в часі», - зазначили у Мінцифрі.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

З перших днів вторгнення росії в Україну США, союзники та партнери запровадили жорсткі для російської економіки пакети санкцій, а також експортні обмеження. Багато компаній оголосили про припинення роботи в рф та вихід із проєктів з російськими партнерами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-