Байден назвав путіна «м’ясником» після зустрічі з українськими біженцями в Польщі

Байден назвав путіна «м’ясником» після зустрічі з українськими біженцями в Польщі

Укрінформ
Президент США Джо Байден назвав кремлівського лідера путіна «м’ясником» після того, як поспілкувався з українськими біженцями в Варшаві.

Про це повідомляють у суботу журналісти CNN, які перебувають у Польщі разом із американським президентом, передає Укрінформ.

«Він м’ясник», - сказав Байден про путіна, коли його запитали про те, що він думає після зустрічі з українцями.

Під час короткої розмови з репортерами на Stadion Narodowy Байден розповів, що побував у місцях з біженцями. Він зазначив, що його завжди дивувала «глибина й сила людського духу».

«Це неймовірно. Подивіться на всіх цих маленьких дітей. Я просто хочу обійняти, просто сказати спасибі. Я маю на увазі, це змушує вас відчувати таке почуття гордості», - сказав він.

Президент Байден також розповів, що кожен із цих дітей попросив помолитися за їхніх батьків, братів чи дідів.

«І я пам’ятаю, як це, коли ти маєш когось у зоні бойових дій. Щоранку ти встаєш і хочеш знати. Ти просто хочеш знати. І молишся, щоби не отримати цей телефонний дзвінок», - зауважив Байден.

Як повідомляв Укрінформ, президент США Джо Байден у п’ятницю-суботу перебуває з візитом у Польщі. Перед цим він відвідав Брюссель, де взяв участь на найвищому рівні у форматах НАТО, ЄС і G7. Одне з головних питань його поїздки полягає в координації міжнародних зусиль на підтримку України.

Фото: @POTUS

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-