Моравецький закликав владу Швейцарії заморозити активи російських олігархів

Моравецький закликав владу Швейцарії заморозити активи російських олігархів

Укрінформ
Польща закликає владу Швейцарії заморозити активи російський олігархів у цій країні.

Про це заявив прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький під час спільної пресконференції з президентом Швейцарської конфедерації Ігнаціо Кассісом, передає власний кореспондент Укрінформу.

“Швейцарія є місцем, де багато російських олігархів розмістили свої статки. До цього теж треба поставитися належним чином. Тобто йдеться про замороження, конфіскацію майна російських олігархів у Швейцарії”, - наголосив Моравецький.

Він додав, що переконував президента Швейцарії “підійти до цього питання дуже рішуче”.

Як підкреслив Моравецький, росія здійснює збройну агресію проти України, руйнує міста і нормальне життя українців, вчинюючи воєнні злочини.

Польський прем’єр наголосив, що через декілька днів у Брюсселі відбудеться засідання Європейської ради, де розглядатиметься питання подальших санкцій проти Росії. За його словами, попередні санкції вже боляче вдарили по Росії, але цього все ще недостатньо.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-