В Італії арештували майно російського олігарха Авена

В Італії арештували майно російського олігарха Авена

Укрінформ
Італійська влада заарештувала будівельний комплекс на середземноморському острові Сардинія, третина якого належить російському бізнесмену Петру Авену.

Як передає Укрінформ, про це заявили в офісі прем'єр-міністра Маріо Драгі, повідомляє Reuters.

Зазначається, що частка нафтового інвестора Авена оцінюється приблизно у чотири мільйони євро. Кому належить інша частина комплексу наразі не відомо.

Російський бізнесмен, який побудував європейську бізнес-імперію з оцінкою чистого капіталу в 4,7 мільярда доларів, потрапив до санкційного списку ЄС після вторгнення росії в Україну.

Протягом останніх двох тижнів італійська поліція конфіскувала вілли та яхти на сотні мільйонів євро у високопоставлених росіян, які потрапили під санкції ЄС після вторгнення росії в Україну.

Як повідомляв Укрінформ, іспанська влада затримала яхту "Lady Anastasia", що належить російському олігарху Олександру Міхєєву, який перебуває під санкціями Євросоюзу.

У Барселоні іспанська влада тимчасово конфіскувала яхту вартістю 140 мільйонів долларів, що належить одному з російських олігархів, союзнику президента рф путіна.

24 лютого російський президент путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили військовий стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-