У Швейцарії збирають підписи, щоб депортувати з країни коханку путіна – Кабаєву

У Швейцарії збирають підписи, щоб депортувати з країни коханку путіна – Кабаєву

Петиція
Укрінформ
Активісти ініціювали збір підписів під петицією до швейцарської влади із закликом депортувати коханку російського президента путіна Аліну Кабаєву.

Текст петиції розміщено на сайті change.org, передає Укрінформ.

«Шановна Швейцарська Конфедераціє, чому ви надаєте можливість перебування в країні спільникам путінського режиму? Будь ласка, з’єднайте Аліну «Єву Браун» Кабаєву з її «фюрером» володимиром путіним», - йдеться у заклику громадян Росії, Білорусі та України.

Зазначається, що широкому колу громадськості стало відомо, що зловісна постать російської політичної та медіасфери, колишня професійна спортсменка Аліна Кабаєва, яка є фавориткою диктатора і військового злочинця путіна, який цими днями нищить Україну, перебуває з дітьми у Швейцарії, прихована від наслідків санкцій, введених проти росії.

«Чому зараз, зважаючи на масштаби санкцій, які, за її ж словами (2014 р.), покращують її та її співгромадян, вона воліє ховатися в прекрасній Швейцарії, а не стояти поруч зі своїм народом?», - запитують активісти.

Вони нагадують, що Швейцарія вперше в сучасній історії порушила нейтралітет, чого вона не зробила навіть стосовно нацистської Німеччини 20-го століття, і приєдналася до санкцій проти путіна та його оточення. Активісти нагадують, що Кабаєва була однією з піонерів законопроєкту, який унеможливив усиновлення тисяч російських сиріт іноземцями. Кабаєва, яка була депутатом російської «держдуми», слухняно схвалювала будь-які неконституційні законопроєкти, запропоновані путіним, які ретроспективно виявилися майже геноцидними законами проти російського народу. Аліна Кабаєва підтримує цю війну, підкреслюють ініціатори петиції.

Вони звертають увагу на те, що Кабаєва натуралізувалася або вже отримала громадянство Швейцарії, тож треба розглянути необхідність санкціонування цієї особи як керівника медіа-холдингу російських пропагандистських ЗМІ, і ухвалити рішення про недопустимість продовження перебування цієї особи в кордонах європейської держави.

Активісти також просять перевірити «чистоту» коштів, використаних для купівлі нерухомості в Швейцарії, яку зараз використовує ця особа.

При необхідних 35 тисячах підписів на момент написання матеріалу було зібрано понад 34 тисячі.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан, оголошено загальну мобілізацію, країна дає відсіч загарбникам.

Також Україна офіційно надіслала позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Фото з сайту https://www.change.org/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-