Хакери Anonymous зламали сайт ФСБ та заволоділи базою даних Роснафти

Хакери Anonymous зламали сайт ФСБ та заволоділи базою даних Роснафти

Укрінформ
Міжнародна хакерська група Anonymous зламала сайт ФСБ росії та заволоділа базою даних компанії «Роснафта».

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на сторінку Anonymous у Твітері.

«Anonymous продовжує атакувати урядові сайти рф. Цього разу «покладено» сайт федеральної служби безпеки», — повідомили хакери.

Також хакери заволоділи даними «Роснафти» та витерли інформацію з телефонів співробітників.

«Anonymous атакував російський нафтовий гігант Роснафта, заволодівши 20 ТБ даних. Також Anonymous віддалено стерла дані з 59 айфонів», — йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, раніше міжнародна хакерська група Anonymous зламала всі державні телеканали росії, після чого на них почали транслюватися відео про війну в Україні та заклики до росіян виступити проти геноциду росії в Україні.

Після оголошення «кібервійни» кремлю хакерська група Anonymous зламала до 5 березня понад 2,5 тис. сайтів держструктур, ЗМІ тощо у росії та білорусі на знак підтримки України.

На початку березня Міністерство фінансів США і Державний департамент оголосили про запровадження санкцій проти наближених до путіна олігархів, зокрема до Миколи Токарєва, президента Роснафти та давнього соратника путіна з часів КДБ, а також членів його родини, які «отримували користь» від перебування в близькому оточенні кремлівського лідера. Під санкції потрапили три компанії нерухомості дружини Токарєва в росії.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-