На росТБ пропонують не обмежуватися Україною та «бахнути» по світу

На росТБ пропонують не обмежуватися Україною та «бахнути» по світу

Відео
Укрінформ
У пропагандистському ток-шоу «вечір із соловйовим» на держтелеканалі росія-1 пропонується у військовому сенсі не зупинятися на кордонах України, а йти далі. Також із посиланням на російську армійську кінокомедію обговорюється можливість завдання ядерного удару.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу із посиланням на фрагмент програми.

«Найважливіше – ми в жодному разі не можемо зупинитися на півдорозі. Типу там Львів комусь залишити чи ще щось. Тоді інакше просто не треба було нічого починати», – каже один із запрошених гостей студії.

Його підтримує російський телепропагандист володимир соловйов (перебуває під санкціями ЄС, де в нього конфісковано дві вілли в Італії). «З такими санкціями, хто сказав, що потрібно зупинятись взагалі біля кордонів України», – погоджується соловйов.

Далі запрошений гість продовжує: «Тоді вони (країни Заходу – ред.) зрозуміють, що кордони України зовсім не важливі, і що можемо не зупинитися, якщо вони самі на наших умовах уже не підпишуть капітуляцію». При цьому соловйов зазначає, що у рамки запропонованих пропагандистами «умов капітуляції» Заходу визнання Криму та маріонеткових «республік» «Л/ДНР» не входить – «вони (Захід – ред.) для нас ніхто», у тому сенсі, що росія зараз хоче набагато більшого.

Також соловйов допустив можливість нанесення ядерного удару. При цьому він процитував фразу з російської армійської кінокомедії «ДМБ» (2000): «Обов'язково бахнемо. І не один раз. Весь світ – на пил. Але потім".

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан, оголошено загальну мобілізацію, країна дає відсіч загарбникам.

Також Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-