Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Британія наклала санкції на 386 депутатів рф, які підтримали вторгнення в Україну

Британія наклала санкції на 386 депутатів рф, які підтримали вторгнення в Україну

Укрінформ
Міністр закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс повідомила, що запроваджено санкції проти 386 російських депутатів держдуми, які проголосували за визнання Л/ДНР.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у пресрелізі британського уряду.

Нові санкції заборонять тим, хто зазначений у списку, подорожувати до Великої Британії, отримувати доступ до активів, які зберігаються в Великій Британії, і вести бізнес в країні.

«Ми націлені на тих, хто причетний до незаконного вторгнення путіна в Україну, і тих, хто підтримує цю варварську війну. Ми не послабимо тиску і будемо продовжувати закручувати гайки російської економіки через санкції. Разом із нашими союзниками ми міцно стоїмо поруч із нашими українськими друзями. Ми продовжимо підтримувати Україну гуманітарною допомогою, оборонною зброєю та дипломатичною роботою для міжнародної ізоляції Росії», - сказала Трасс.

У лютому держдума рф ратифікувала договори, які визнавали незалежність Луганської та Донецької областей – частини суверенної території України – та дозволяли постійну присутність там російських військових, що стало приводом для вторгнення росії.

24 лютого президент путін оголосив про початок російського вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-