Естонія припиняє видавати візи громадянам рф і білорусі

Естонія припиняє видавати візи громадянам рф і білорусі

Укрінформ
Естонська влада оголосила про припинення видачі віз громадянам росії і білорусі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті МЗС Естонії.

«У зв'язку з бойовими діями росії, що тривають в Україні, і напруженою міжнародною обстановкою більше не можна подавати заяви на отримання візи в закордонних представництвах Естонії в Москві, Санкт-Петербурзі, Пскові і Мінську, а також у візових центрах зовнішнього постачальника послуг рф і білорусі», - йдеться у повідомленні.

При цьому уточнюється, що прийматимуться заяви на отримання візи від росіян та білорусів, які хочуть приїхати до Естонії для відвідування членів сім'ї, а також з гуманітарних причин, таких як тяжка хвороба або похорон близького родича. Залежно від мети поїздки, вони навіть будуть звільнені від сплати консульського збору.

Усі вже видані візи будуть дійсними до закінчення терміну їхньої дії.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. Вторгнення та обстріл здійснювалися і здійснюються в тому числі з білоруської території.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-