Американці хочуть, аби Штати закрили небо над Україною та дали їй більше зброї

Американці хочуть, аби Штати закрили небо над Україною та дали їй більше зброї

Опитування
Укрінформ
Переважна більшість громадян Сполучених Штатів Америки підтримують закриття неба над Україною, посилення санкцій проти російської федерації та надання українцям зброї.

Такі результати опитувань серед американців щодо України оприлюднив Центр протидії дезінформації при РНБОУ в Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

Зазначається, що опитування проводилися на початку березня 2022 року в режимі онлайн і виявили, що «американський народ рішуче налаштований у питаннях, пов'язаних з санкціями щодо Росії та закриття неба над Україною».

Згідно з опублікованими даними 81% опитаних заявили, що Вашингтон повинен ввести додаткові санкції проти росії, 75% американців вважають, що США та НАТО повинні закрити небо над Україною, 72% підтримують надання зброї від США для України.

Крім того, 74% американців переконані, що США повинні прийняти українських біженців, 77% - що слід заарештувати активи російських олігархів.

80% респондентів виступили за припинення закупівель США російської нафти, 62% готові платити більше за пальне та газ для захисту демократичної країни.

Як повідомляв Укрінформ, Президент США Джо Байден 8 березня заявив, що Сполучені Штати вводять заборону на імпорт російської нафти та газу на американський ринок.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська тринадцятий день обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-