Дерипаска про обстріл ЗАЕС: Будь-який інцидент нам згадуватимуть 200 років із прокльонами

Дерипаска про обстріл ЗАЕС: Будь-який інцидент нам згадуватимуть 200 років із прокльонами

Укрінформ
Російський олігарх Олег Дерипаска попередив, що за будь-який інцидент на ядерних об'єктах, який може статися під час війни з Україною, Росію проклинатимуть століттями.

Такий коментар мільярдера опубліковано у Телеграмі NEXTA Live.

«Мир дуже важливий! Затягувати переговори – божевілля! Україна вже давно ядерна держава, на її території, крім законсервованої Чорнобильської АЕС, ще 15 атомних енергоблоків і 3 сховища відпрацьованого ядерного палива. Для тих, хто не зрозумів, - будь-який інцидент на цих об'єктах наші нащадки на території європейської Росії, України та Європи згадуватимуть нам усім ще років 200 із прокльонами», - заявив Дерипаска.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Дерипаска відреагував на масштабну кризу в російській економіці, яка почалася після запровадження західними країнами кількох пакетів санкцій за війну Росії в Україні, питанням «за рахунок чого реально буде цей бенкет».

Олігарх додав, що в умовах такої кризи «потрібні та реальні кризові менеджери, а не фантасти з пачкою презенташок», а також, що «зараз, як 2014-го, пересидіти не вдасться».

Як відомо, Дерипаска має актив в Україні – Миколаївський глиноземний завод.

Масштабні санкції щодо російських компаній, банків, а також персональні санкції було запроваджено після того, як глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив початок війни в Україні.

Російські війська порушують закони та звичаї ведення війни: обстрілюють мирне населення, у тому числі із забороненої зброї, використовують цивільних як «живий щит», ракети потрапляють у житлові будинки українців.

У ніч на п'ятницю внаслідок обстрілу з важкої техніки російської армії виникла пожежа на Запорізькій АЕС. Зафіксовано попадання у перший енергоблок. На ЗАЕС повідомили, що на територію станції увірвалися "кадировці" та хочуть її замінувати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-