США протистоятимуть «ядерним» погрозам Путіна – Білий дім

США протистоятимуть «ядерним» погрозам Путіна – Білий дім

Укрінформ
Ядерні погрози Путіна є характерними для поведінки кремлівського агресора, який вигадує неіснуючі загрози, щоби виправдати свій напад, і США протистоятимуть цьому.

Так прокоментувала в неділю заяву президента РФ Путіна про можливість Росії застосувати ядерну зброю речниця Білого дому Джен Псакі, повідомляє Укрінформ.

«Це дійсно модель поведінки, яку ми бачили з боку президента Путіна під час цього конфлікту – він створює загрози, яких не існує, щоби виправдати подальшу агресію», - зауважила Псакі в інтерв’ю телеканалу ABC News.

Все це вже було, наголосила вона. Тим не менше, за її словами, Росія ніколи не була під загрозою як з боку НАТО, так і з боку України.

«Це все є характерною поведінкою президента Путіна, і ми будемо протистояти цьому», - підкреслила речниця.

Псакі також зауважила, що Вашингтон продовжує розглядати можливість введення санкцій проти російського енергетичного сектору. Однак для їх введення потрібно спочатку забезпечити, щоби вплив енергетичних санкцій проти Росії мав мінімальний ефект для світового ринку енергоносіїв.

Як повідомляв Укрінформ, президент РФ Володимир Путін у неділю наказав перевести «сили стримування» в особливий режим несення бойового чергування, мотивуючи це «агресивними висловлюваннями» лідерів країн НАТО на адресу РФ.

Фото: Official White House

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-