Росіяни протестують у 27 містах проти війни з Україною, є затримані

Росіяни протестують у 27 містах проти війни з Україною, є затримані

Укрінформ
Після початку військових дій з Україною у різних містах Росії, від Петербурга до Владивостока, люди почали виходити на протест, поліцією вже затримані щонайменше 167 людей.

Як повідомляє Укрінформ, про це повідомляє правозахисний портал ОВС-Інфо, який веде моніторинг акцій.

Найбільші акції протесту і відповідно затримання пройшли в Москві (найбільше затриманих - на Пушкінській площі, де планувалася акція на 19:00 мск, але силовики її не допустили), Санкт-Петербурзі, Єкатеринбурзі.

Також відбулися затримання у Брянську, Астрахані, Ростові-на-Дону, П'ятигорську (Ставропольського краю), Саратові, Тольятті (Самарської області), Уфі, Кургані, Чебоксарах, Челябінську, Пермі, Березовському (Свердловської області), Барнаулі, Тюмені, Омську, Новосибірську, Красноярську, Іркутську, Улан-Уде, Хабаровську, Владивостоку.

Правозахисний портал ОВС-Інфо детально розповідає про кожен випадок із затриманнями та продовжує моніторинг.

Акції протесту та затримання були також у Пскові, Оренбурзі, але там невідома точна кількість затриманих і до загальної статистики вони не увійшли.

Як повідомляв Укрінформ, глава держави-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної воєнної операції на Донбасі. Близько 4-ї ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні і розпочала війну. Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан. Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-