У Єлисейському палаці очікують єдиність позицій 27 країн на саміті ЄС в четвер - ЗМІ

У Єлисейському палаці очікують єдиність позицій 27 країн на саміті ЄС в четвер - ЗМІ

Укрінформ
В Єлисейському палаці очікують єдиність позицій 27 країн на екстреному саміті ЄС, який відбудеться в четвер у Брюсселі.

Про це повідомляє телеканал BFMTV, передає Укрінформ.

Екстрений європейський саміт, який відбудеться в четвер у Брюсселі, присвячений реагуванню на дії Росії в Україні, має показати, що «ми є єдині» і що «європейська сім’я збирається разом», – йдеться у повідомленні Єлисейського палацу.

При цьому підкреслюється, що ситуація в Україні «залишається дуже небезпечною», оскільки «багато хто очікує, що президент (Володимир) Путін не хоче зупинятися на досягнутому, і дуже можливо, дуже ймовірно, що криза зазнає нового розвитку».

Читайте також: Ватажки «Л/ДНР» звернулися до Путіна: хочуть «допомоги у відбитті агресії» України

Що стосується можливості російських атак проти інших країн, Париж не бачить "виявлених ризиків", але каже, що все ще "дуже пильний" з огляду на "поведінку Володимира Путіна і жорстоке поводження з Україною", - пише видання.

Як повідомлялося, екстрений саміт глав держав і урядів країн ЄС, скликаний у четвер, 24 лютого в Брюсселі, з метою обговорення агресивних дій Росії проти України, а також для того, щоб знайти шляхи підтримки Києва та притягнення Москви до відповідальності.

Читайте також: Росія кидає виклик основам європейської та світової безпеки – Столтенберг

Перед поїздкою до Брюсселя увечері середи, 23 лютого, президент франції Еммануель Макрон мав телефонну розмову з президентом України Володимиром Зеленським.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-