Сніг у Туреччині заблокував майже 800 доріг

Сніг у Туреччині заблокував майже 800 доріг

Фото
Укрінформ
У Туреччині через сильні снігопади перекрили 798 доріг у провінції Сівас, що в центральній частині країни, та Бітліс, що на сході. Через снігопад та ДТП припинено рух на автомагістралі Конія-Анталія.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на TRT Haber.

«Снігоприбиральні бригади продовжують працювати над відкриттям 731 дороги. Пріоритет по розчищенню надається за сповіщенням про такі випадки, як захворювання, народження та смерть», - повідомило місцеве керівництво в Сівасі.

У провінції Бітліс снігопади тривають протягом останніх 10 днів. У зв’язку з цим здійснюються роботи по відновленню сполучення по 67 дорогам у сільській місцевості.

У центрі міста Бітліс товщина снігового покриву сягає 1,5 метра, у високогірних районах – 4 метра.

Як повідомляє інформагентство DHA, сьогодні через заметілі, а також внаслідок ДТП за участю вантажівки, що сталося через незадовільні погодні умови, було тимчасово припинено рух по автомагістралі Конія-Анталія. У 21 районі провінції Конія через снігопад було тимчасово переведено навчання в школах з очного на онлайн. Окремі категорії з-поміж держслужбовців, зокрема вагітні жінки та особи з обмеженими фізичними можливостями, були відправлені в адміністративні відпустки.

Читайте також: В Японії випала рекордна кількість снігу

Як повідомляв Укрінформ, у кінці січня через потужні снігопади у Стамбулі забороняли рух автотранспорту, окрім громадського та службового, на кілька днів було призупинено авіасполучення з аеропортами міста. Вчора у провінції Баликесір, що на заході країни, зі снігової пастки врятували сімнадцятьох військовослужбовців та чотирьох працівників дорожньої бригади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-