Снігопад у Стамбулі «закрив» дороги й аеропорт

Снігопад у Стамбулі «закрив» дороги й аеропорт

Фото, відео
Укрінформ
У провінції Стамбул через снігопад заборонили рух автотранспорту, окрім громадського та службового, авіасполучення з аеропортами міста повністю або частково призупинено.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на повідомлення губернатора провінції Стамбул Алі Йерлікайа у Твіттері.

«Згідно з останніми метеорологічними звітами, у нашій провінції зберігаються несприятливі погодні умови. Сьогодні до 13.00 діє заборона на виїзд приватного автотранспорту. Обмеження не стосується громадського транспорту та службових транспортних засобів», - повідомив губернатор.

Також губернатор закликав власників забрати автотранспорт, який було залишено на автомагістралі D-100. Ця дорога державного значення пролягає через всю країну із заходу на схід та проходить через Стамбул.

Станом на 05.30 (04.30 за київським часом - ред.) у провінції Стамбул було евакуйовано 5057 громадян, які через снігопад були заблоковані на дорогах. 3180 громадян було розміщено у готелях, пансіонатах та гуртожитках.

Авіакомпанія «Турецькі авіалінії» оголосила про те, що через погодні умови всі рейси з аеропорту «Стамбул» скасовані до 13.00 за місцевим часом (12,00 за київським - ред.).

«Через суворі погодні умови в Стамбулі всі наші рейси, які вилітають з аеропорту «Стамбул» тимчасово призупинено до 13.00 за місцевим часом (GMT+3) 25 січня 2022 року. Наші рейси, що вилітають з аеропорту «Сабіха Гьокчен» також можуть бути скасовані відповідно до рішення місцевої влади про обмеження польотів», - повідомили в авіакомпанії.

Актуальну інформацію по рейсам можна відслідковувати на онлайн-табло аеропорту «Стамбул» та аеропорту «Сабіха Гьокчен».

Читайте також: На автомагістралях Туреччини снігопад заблокував тисячі людей

Як повідомляв Укрінформ, вчора через аномальні снігопади в Стамбулі закрили автовокзали, деякі в’їзди до міста, скоротили години роботи держустанов.

Фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-