«Карантинне» свято Джонсона: поліція Лондона розслідує вечірки на Даунінг-стріт

«Карантинне» свято Джонсона: поліція Лондона розслідує вечірки на Даунінг-стріт

Укрінформ
Керівниця поліції Лондона Крессіда Дік заявила, що правоохоронці почали розслідування у зв’язку з проведенням вечірок на Даунінг-стріт, де розташовані державні установи Великої Британії, під час локдауну в країні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Sky News.

«Я можу підтвердити, що поліція Лондона зараз розслідує низку подій, які відбулися на Даунінг-стріт і на вулиці Вайтголл (місцеперебування британського уряду – ред.) протягом останніх двох років у зв’язку з потенційними порушеннями правил щодо COVID-19», - сказала Дік.

Зазначається, що поява у ЗМІ інформації про заходи на Даунінг-стріт під час дії COVID-обмежень у 2020 та 2021 роках збільшило політичний тиск на прем’єра Бориса Джонсона. У політичних колах, як від опозиційних партій, так і деяких його власних депутатів, лунають все більше закликів до Джонсона піти у відставку.

Читайте також: Джонсон скасував візит до графства Ланкашир через коронавірус у родині

Нещодавно в Офісі Джонсона визнали, що прем’єр-міністр святкував день народження на Даунінг-стріт під час карантину у 2020 році.

Крім того, сам Джонсон уже зізнався, що відвідав вечірку в саду на Даунінг-стріт у травні того ж року. При цьому він стверджував, що вважав це «робочим заходом» і що «ніхто не сказав йому, що це суперечить правилам».

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-