У Нідерландах експерти радять послабити карантин

У Нідерландах експерти радять послабити карантин

Укрінформ
Експерти у сфері охорони здоров'я рекомендують урядові Нідерландів уже наступного тижня послабити обмеження, запроваджені через коронавірус.

Ідеться про відкриття закладів громадського харчування та дозвіл на спортивні й культурні заходи, передає Укрінформ із посиланням на NOS.

“Група управління спалахом (діє в рамках Національного інституту охорони здоров’я та довкілля – ред.) у своїх останніх рекомендаціях радить урядові дозволити відновити роботу закладів громадського харчування, а також культурні та спортивні заходи до 20:00”, - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що для обговорення питань послаблення карантинних обмежень міністри зберуться у понеділок, 24 січня. І вже наступного дня прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте має оголосити рішення.

Читайте також: В Амстердамі до акції проти карантину приєдналися трактори

Варто зазначити, що за минулу добу кількість пацієнтів з COVID-19 у лікарнях країни зменшилася з 1108 до 1083.

Як повідомляв Укрінформ, 15 січня в Нідерландах після карантину відкрилися магазини, які торгують товарами не першої потреби, а також перукарні та салони краси - проте вони повинні зачинятися о 17:00. Супермаркети можуть працювати до 20:00. Окрім того, почали приймати учнів школи та вищі навчальні заклади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-