У Туреччині помер український моряк

У Туреччині помер український моряк

Укрінформ
У Туреччині помер український моряк, який працював на вантажному судні «Маранта», що прибуло до турецького порту Самсун із порту Рені.

Про це в коментарі Укрінформу повідомив керівник консульського відділу посольства України в Турецькій Республіці Андрій Білик.

«Вчора, 17 січня, на вантажному судні «Маранта», яке здійснило рейс з порту Рені до порту міста Самсун, помер український моряк. За попередніми даними, здійснив самогубство», - розповів Білик.

За його словами, консульським відділом посольства України в Туреччині встановлено зв'язок з крюїнговою компанією, командою судна та рідними загиблого моряка, надається необхідне консульське сприяння.

Читайте також: П’ятьох турецьких рятувальників нагородили медалями від України

«Поліція міста Самсун проводить розслідування інциденту, посольство України тримає ситуацію на контролі», - сказав дипломат.

Як повідомляв Укрінформ, у грудні минулого року, після кількатижневого перебування в реанімації у лікарні Самсуна, помер громадянин України, моряк, який випив дезінфекційний засіб на вантажному судні, що перебувало біля берегів Самсуна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-