Військові РФ на окупованих територіях відпрацьовують «нові способи тактичних дій»

Військові РФ на окупованих територіях відпрацьовують «нові способи тактичних дій»

Укрінформ
Більш як 10 тисяч військовослужбовців мотострілкових з'єднань Південного військового округу РФ і підрозділів берегових військ Чорноморського флоту, Каспійської флотилії виведені на загальновійськові полігони РФ, Вірменії, а також в окупованих регіонах України та Грузії.

Про це повідомляє пресслужба Південного військового округу РФ, передає Укрінформ.

Згідно з повідомленням, бойове злагодження мотострілкових, танкових взводів та артилерійських батарей організовано більш як на 20 загальновійськових полігонах – у Волгоградській, Астраханській, Ростовській областях, на Ставропіллі, на Кубані, у Північній Осетії, Чечні, Карачаєво-Черкесії, в Інгушетії. Крім того, заняття з бойової підготовки проводяться у Вірменії, в окупованому Криму та на загарбаних у Грузії територіях – Абхазії та Південній Осетії.

Повідомляється, що батальйонні тактичні групи освоять "нові способи тактичних дій" у складі різних видів розвідувально-вогневих та ударних комплексів, включаючи контрбатарейний, авіаційний та снайперський.

Як повідомляв напередодні Укрінформ, 11 січня у Західному військовому окрузі Росії на загальновійськових полігонах у Воронезькій, Бєлгородській, Брянській та Смоленській областях розпочалися навчання зі стрільбами за участю близько 3000 військовослужбовців та близько 300 одиниць бронетехніки.

За даними української та західної розвідок, на кордоні з Україною сконцентровано близько 100 тисяч російських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-