Авіакомпанія SWISS анонсувала скасування майже 3 тисяч рейсів

Авіакомпанія SWISS анонсувала скасування майже 3 тисяч рейсів

Укрінформ
Швейцарська авіакомпанія SWISS International Airlines протягом перших місяців наступного року скасує близько 2,9 тис. рейсів у зв'язку з карантинними обмеженнями та падінням попиту, зумовленим COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Swiss Info.

"SWISS International Airlines повідомила, що з причин, пов’язаних з "обмеженнями та попитом" вона скорочує розклад рейсів... Більшість скасованих рейсів - приблизно 2900 - стосуються середини січня - кінця березня 2022 року", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в компанії не розголошують, які саме маршрути зачепить скорочення.  Водночас запевняють, що пасажирів "буде проінформовано відповідним чином і запропоновано альтернативи".

Видання уточнює, що йдеться про 9% з приблизно 33 тис. рейсів, які материнська компанія Lufthansa Group змушена скасувати у зимовому розкладі. Рейси SWISS становлять близько 15% польотного плану Lufthansa Group.

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок швидкого поширення Омікрон-штаму коронавірусу останніми днями по всьому світові скасовано вже понад 7 тис.авіарейсів. Найбільше постраждали авіаперевізники у США та Китаї.

Фото: flickr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-