Швейцарія посилює карантинні обмеження

Швейцарія посилює карантинні обмеження

Укрінформ
Швейцарія оголосила про посилення карантинних обмежень, що передбачає працю з дому та обмеження допуску до місць проведення масових заходів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Guardian.

З наступного понеділка уряд Швейцарії поширить вимогу надавати докази COVID-вакцинації або одужання від хвороби на багато закритих закладів, зокрема, на ресторани.

У таких місцях, як дискотеки та бари, де носять маски рідше, відвідувачі повинні будуть надати негативний результат COVID-тесту.

Нові заходи, що діятимуть до 24 січня, також вимагатимуть від швейцарців працювати з дому та передбачають кількісні обмеження приватних зібрань до 10 осіб, якщо хтось із присутніх дорослих не був вакцинований чи не одужав після коронавірусної хвороби.

Уряд Швейцарії також заявив, що замовить по 7 мільйонів доз COVID-вакцин у компаній Moderna, Pfizer та BioNTech на другу половину наступного року, щоб збільшити власні запаси до 34 мільйонів доз.

Як повідомлялося, у світі станом на ранок 17 грудня зафіксували 273 237 321 випадок COVID-19, зокрема 5 353 127 летальних, одужали 245 306 190 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-