Новим главою Мюнхенської безпекової конференції обрали ексрадника Меркель

Новим главою Мюнхенської безпекової конференції обрали ексрадника Меркель

Укрінформ
Крістофа Гойсгена, колишнього радника канцлера Ангели Меркель з зовнішньополітичних питань і експосла ФРН в ООН, обрано новим головою Мюнхенської безпекової конференції.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на MSC.

Передача повноважень запланована після завершення конференції в лютому 2022 року, яку проведе востаннє її голова з 2008 року Вольфганг Ішингер. Він залишиться головою Опікунської ради.

«Я радий, що знайшов наступника у Крістофі Хойсгені, який після багатьох років як радник із зовнішньої політики у відомстві федерального канцлера, а потім як посол ООН у Нью-Йорку має чудові контакти в усьому світі і цінується як експерт», – сказав Ішингер.

Гойсген зі свого боку зауважив, що Ішингер зробив за останні 13 років MSC найважливішим форумом для дебатів у світі з питань зовнішньої політики, політики безпеки та оборони.

Як повідомлялось, Мюнхенська конференція з безпеки проходить щороку в середині лютого в Мюнхені. Вона є визнаною платформою обміну думками, яка збирає лідерів націй, політиків, експертів, бізнесменів і журналістів.

2022 року організатори конференції планують провести її 18-20 лютого фізично. Цього року було організовано кілька дискусій за участі світових лідерів у режимі онлайн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-