Штати координують нові санкції проти Росії із союзниками – Білий дім

Штати координують нові санкції проти Росії із союзниками – Білий дім

Укрінформ
Процес підготовки санкцій проти Росії з боку США відбувається в тісній взаємодії та координації із союзниками й партнерами.

Це підтвердила в середу під час пресбрифінгу у Вашингтоні речниця Білого дому Джен Псакі, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми без вагань застосуємо ці інструменти (проти Росії – ред.). І ми збираємось зробити це в тісній координації з нашими партнерами та союзниками", - наголосила Псакі.

Вона підкреслила, що державний секретар США Ентоні Блінкен впродовж двох останніх днів візиту до Латвії обговорював реагування на поведінку РФ з колегами країн НАТО на міністерській зустрічі в Ризі.

«Щодо того, якими можуть бути ці інструменти, ми демонстрували це від початку роботи нашої адміністрації, що готові застосувати низку заходів, у тому числі економічних та інших у відповідь на шкідливі дії Росії», - заявила речниця Білого дому.

Як повідомляв Укрінформ, у середу держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що Сполучені Штати готові ввести економічні санкції проти РФ, від яких утримувались раніше. Він також заявив після розмов із союзниками, що вони налаштовані діяти так само.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-