Ізраїль може запровадити надзвичайний стан через новий COVID-штам

Ізраїль може запровадити надзвичайний стан через новий COVID-штам

Укрінформ
Прем’єр-міністр Ізраїлю Нафталі Беннет заявив, що країна може запровадити надзвичайний стан після першого випадку зараження новим штамом коронавірусу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

«Зараз ми на межі запровадження надзвичайного стану. Наш головний принцип – це діяти швидко, сильно і негайно», - заявив Беннет напередодні зустрічі з представниками міністерства охорони здоров’я.

Повідомляється, що на цій зустрічі обговорять можливі обмежувальні заходи, які Ізраїль запровадить, щоб зупинити поширення нового варіанту вірусу.

Також Беннет додав, що у країні вже зафіксовано кілька випадків нового штаму вірусу, який вперше зафіксували у Ботсвані. ЗМІ зазначає, що один з хворих раніше отримав бустерну дозу вакцини від COVID-19. У міністерстві охорони здоров’я поки не підтвердили цю інформацію.

Раніше в Ізраїлі оголосили про заборону в’їзду з країн Південної Африки, а також про заборону поїздок до цього регіону для громадян Ізраїлю.

Як повідомляв Укрінформ, британський міністр заявив, що новий штам коронавірусу, виявлений у Південній Африці, є найбільш небезпечним з усіх відомих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-