В Італії тисячі людей протестували проти «зелених паспортів»

В Італії тисячі людей протестували проти «зелених паспортів»

Відео
Укрінформ
Тисячі людей у Мілані, Римі та Турині протестували проти чинних карантинних обмежень, зокрема проти запровадження обов'язкових "зелених паспортів".

Як повідомляє Укрінформ, про це інформує агенція DPA.

Так, у Мілані близько 4 000 людей зібралися біля Арки миру в суботу. На заході виступив Роберт Кеннеді-молодший, небіж колишнього президента США Джона Кеннеді, який є противником вакцинації.

Демонстранти виступали проти так званих "зелених паспортів", які дають можливість тим, хто вакцинований, одужав від коронавірусної хвороби або має негативний результат тест, отримати доступ до громадських місць та відвідати певні заходи. Деякі також виступали проти вакцинації від COVID-19.

У Римі близько 400 людей вийшли протестувати на території поряд з античним Великим цирком.

У Турині люди пройшли ходою містом, скандуючи гасла "Свобода" та "Такі люди, як ми, ніколи не здаються".

Як повідомлялося, з 15 жовтня Італія запровадила обов'язкову вакцинацію від COVID-19 для працівників усіх галузей. Щоб працювати, вони повинні отримати «зелені паспорти». Таким чином, Італія стала першою європейською країною, в якій неможливо потрапити до офісу та на будь-яке інше місце праці без дійсного «зеленого паспорта».

У світі станом на ранок 14 листопада підтверджено 253 699 236 випадків хвороби COVID-19. При цьому 229 414 511 осіб одужали; 5 111 276 осіб померли.

Фото: ANSA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-