У в’язниці в Нідерландах – спалах COVID-19

У в’язниці в Нідерландах – спалах COVID-19

Укрінформ
У нідерландській громаді Заанстад зафіксували спалах коронавірусу в місцевій в’язниці, ув'язнені перебувають на карантині.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на NOS.

“В’язниця в Заанстаді на карантині. Коронавірус зафіксували серед ув’язнених та персоналу. Кілька сотень із 700 ув’язнених не мають права приймати відвідувачів, ходити на прогулянки, займатися спортом. Вони повинні постійно перебувати у своїх камерах”, - йдеться у повідомленні.

Коронавірус було підтверджено у 37 ув’язнених. Яким чином коронавірус потрапив у в’язницю, наразі незрозуміло.

Ув’язнені з розумінням ставляться до карантину.

Зазначається, що близько 30 відсотків ув’язнених вакциновані.

Читайте також: COVID-19 не був створений як біологічна зброя – спецслужби США

Заанстад - громада у нідерландській провінції Північна Голландія. Головне місто громади - Зандам.

Муніципалітет складається з декількох невеликих міст і сіл, які розташовані в північній частині Нідерландів, недалеко від Амстердама.

Як повідомляв Укрінформ, у Нідерландах правоохоронці затримали двох асистентів лікарів за підозрою в торгівлі довідками про щеплення від коронавірусу.

Вони допомогли десяткам людей отримати сертифікат про щеплення, хоча ті люди не були щепленими. За кожну довідку про щеплення вони отримували від 500 до 1000 євро.

Читайте також: У Китаї чотиримільйонне місто закрили через спалах COVID-19

Невакциновані люди були занесені в систему реєстрації, отримали QR-код та заповнений паспорт щеплень із медичною печаткою.

За такі шахрайські дії правоохоронці затримали двох жінок, віком 30 та 31 року. Вони працювали в Амстердамі. Свої послуги жінки рекламували в Інтернеті. Наразі поліція намагається розшукати покупців фальшивих довідок про щеплення.

Фото: panorama.nl

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-